dilluns, 4 de gener del 2010

A LA FOGUERA???!!!

Aquests dies que diuen que tot és pau i amor, es carrega contra mi a tot arreu. A part de ser escatològics, aquesta manca de respecte ratlla la mala educació. Ja no puc ni llegir els diaris, és indignant. Obro l’Avui i trobo una carta on s’acomiaden de mi i el Senyor Ramon Solsona em diu obertament que està fart de trobar-se’m per les cantonades, els aparadors i els balcons…. Tela!
http://paper.avui.cat/article/dialeg/180488/pare/noel/jo.html

Però no només això, sinó que la cosa més forta ve de la mateixa comarca de l’Anoia. Mentre creen grups de Facebook mostrant públicament el seu rebuig cap a mi, ara resulta que és qüestió de vida o mort: aquests de l’Escamot Tió- Secció Radical han segrestat vuitanta –vuitaaaaanta- Pares Noels i amenacen de cremar-los tots a la foguera si la gent no els retira dels balcons i l’exposició pública i els entrega abans del dia 31. Es veu que volen començar l’any sense Pares Noels, goiteu que han publicat a l’Anoiadiari….

http://www.anoiadiari.cat/noticia/4991/un-col-lectiu-anomenat-escamot-tio-segresta-80-pare-noels

A més, la ciutat està empapelada d’adhesius…i mireu quines imatges han penjat!Començo a tenir por….Sembla que hauré d’anar enfilant cap a Lapònia perquè o m’apedregaran, o m’abaixaran els pantalons per fer-me defecar en un racó o acabaré rostit com l’ànec de Nadal!