dimecres, 23 de desembre del 2009

A CAGAR!

Tots sabem que els Catalans són un poble una mica especial, tenen una verge negra, una mascota que és un goril·la blanc, un president de Còrdova etc... Però al meu entendre el més sorprenent d’aquest poble és una malaltissa obsessió per l’escatologia des dels inicis dels seus temps.

I és que aquesta tropa quan s’emborratxen “pillen una merda”, quan s’equivoquen “la caguen”, el seu renec favorit és “merda!” quan no hi estan d’acord diuen “i una merda”, per engegar a algú a fer punyetes l’engeguen, evidentment, “a la merda”, quan alguna cosa no surt bé “es caguen” en tot i en tothom i quan tenen por “es caguen a les calces”...

La llista seria interminable. Fent referència a qüestions nadalenques, segurament tradició més popular arreu, és la col·locar un caganer a una cosa tant seriosa com és el pessebre. A sobre, sembla ser que duu malastrugança a tots aquells qui no l’hi posen! Per no parlar evidentment de la tradició del Tió, que ja em diràs, demanar a la canalla que facin cagar un tronc a base de garrotades... Tot va al voltant del mateix, i si no fixeu-vos amb els nom dels grups de musica de moda en aquest país: “Els Pets” o “Lax’n’Busto” (una marca de laxants). Però quin mal gust i quina poca decència. Aquesta gent són uns porcs.

Conscient de la mala imatge que donen, jo, com element integrador universal, miro de reconduir-los cap al bon camí, a traves de la meva neta i immaculada figura. Si es decidissin per mi, es podrien oblidar de tanta merda embolcallada de tradició nadalenca.

Però és que a sobre són incapaços d’adonar-se’n del ridícul internacional que fan obsessionant-se en conservar les seves escatològiques tradicions. Per si no us ho creieu, aquí teniu aquest vídeo: